Om övervakning av internetanvändning

Med övervakning av internetanvändning kan du ta reda på vilka webbplatser ditt barn har besök och begränsa åtkomsten till webbplatser med oönskat innehåll. Du kan använda standardinställningarna (baserat på ditt barns ålder) eller anpassa inställningarna till ditt barns behov.

Övervakning av internetanvändning innehåller följande funktioner:

Du kan konfigurera meddelandefunktionen i My Kaspersky eller förälderns mobilapp för avisering när ditt barn försöker att besöka en webbplats som är förbjuden eller som inte rekommenderas.

På ditt barns iOS-enheter kan ditt barn endast se varningen vid användning av Safe Browser. Varningar visas inte i andra webbläsare.